DAGENS KOR

Dagens Svæveru'-kor består av 11 Korister i sin beste alder. Koret er for tiden et lite kor, men har samtidig aldri vært større. Den yngste, minstemann, er så vidt født, mens den eldste nærmer seg pensjonistenes rekker. Hva angår korets geografiske sammensetning, dominerer heldigvis Østlandet fortsatt. Men koret preges allikevel av skarring og ulyder til en viss grad. Likeså er det ingen grunn til å fortvile. Koret karrer seg igjennom både pensum og pandemier for å levere vakker kantatesang til enhver som lutter øre.

Koret er det Koret er.
NG Tinius.JPG
Tinius Berntsen

Tinius ankom Mausoleet første gang gjennom luka, uvitende om at han ikke hadde noe der å gjøre. Livet hans har stort sett vært preget av utfordringer med hørselen, men dette har han lært seg å leve med. Dette er Koret glade for, ettersom at hørsel er en avgjørende faktor for hvor vidt man synger rent. 
Til daglig svømmer han gjennom tilværelsen, da han trives best under vann. Hvor vidt han har tatt seg vann over hodet eller ikke debateres ei, men at han trives i oppoverbakker med en racket i den ene hånden og en Hansapils i den andre, det er det ingen tvil om. 

Tinius er korets Dirigø® og Faffar. Han er derfor svært opptatt med å vifte med armene i tide og utide, samtidig som han støtt og stadig forteller gamle skrøner fra sin egen ungdomstid. 

tinius@svaeveru.no

NG MJ.JPG
Lars mæhle

Lars snublet over Koret en fuktig høstkveld og var med det solgt.  Med et skarpt øye forstod han raskt at etter et helt år i militæret var det på tide å begynne med noe fornuftig, og valgte å starte i Kor. Han er hverken fremmed for nåler eller nåløyer og har således kontroll på både utstyr og hva nåler kan brukes til. Ellers er Lars glad i å være en høylytt representant for det bergenske, både hva angår skarring og det å stille seg uforstående til at Askøy ansees som en del av Bergen. 

Lars er Korets Administrø®, og er derfor ansvarlig for korets velvære og generell admistrasjon av koret.

lars@svaeveru.no

NG Spunky.JPG
simen tveit

Simen fant veien til Koret som følge av en rekke gode avgjørelser. Han fulgte softe pianotoner til det som i dag er hans hjem, hvor han nyter tilværelsen. Ellers er Simen glad i både drilling og snekring, og å vifte med det han har for hånd, såfremt han kan gjøre det på takt. Hva angår evner, er Simen habil med både fingre og kropp, og kan skape god lyd der andre møter motstand. Vår kjære pianist er også forøvrig korets peneste mann, noe han selv mener er velfortjent.   

Simen er Korets Pianø®, og har således verdens mest kostbare hender, de er forsikret hos AIG.

simen@svaeveru.no

Stijn ble først oppdaget i en steinrøys ved Hatleberg, men da ingen var sikre på om Stijn uttales stein eller stin ble han vennlig bedt om å forlate området. For å pynte på søknad og CV brukte han de neste to årene på å lære seg kanonball, rulle-r og å bære diverse former for ferdigmat

Etter å ha slått knute på tungen rundt en barkrakk i Mausoleet fant Stijn det like greit å bli med i Kor.

Per dags dato er det ingen i Koret som vet hvordan Stijn egentlig uttales, men Koret har konkludert med at det ikke er så nøye så lenge han legger fra seg kanonball og ferdigmat utenfor Mausoleet. 

Stijn er Korets Krønikø®, og er ansvarlig for å ta bilder av koret på godt og vondt.

stijn@svaeveru.no

Stijn_edited.jpg
stijn van oorschot
DSC_0948_edited.jpg
EMIL GJØRVAD

Emil la fra seg en lovende karriere som Elvis-etterligner i Det Store Utland for å forfølge sin store lidenskap i livet, nemlig å bli Elvis-etterligner i Det Store Innland. I et skjebnesvangert øyeblikk under en konsert ble han bitt av en radioaktiv stråhatt og har siden den gang fremført vakker Kantatesang til enhver som villig eller motvillig skulle tenke seg å lytte. 

Siden Emils ankomst til Mausoleet har hans mørke røst ført til at hele skolens grunnmur har flyttet seg 4 cm til venstre. Dette syns Koret var like greit, da Faffar ikke lenger trenger å strekke seg like langt etter nærmeste Hansapils. 

Emil er Korets Plattø®, og forvalter Korets uvurdelige og velproduserte verker. Samtidig som han sørger for at koret alltid holder seg oppdatert på motefronten, i formen av vår nydelige Svæveru' bekledning. 

emil@svaeveru.no

DSC_0955_edited.jpg
ludvig lynum

Ingen i Koret er egentlig helt sikker på når og hvordan Ludvig ble en del av Svæverukoret. Skal man tro ryktebørs og jungeltelegraf, skal han angivelig være resultatet av formering på Adzø®s kostymelager. 

Ettersom ingen i Koret går på HandelsHøyskolens Realfagslinje har man ikke klart å finne ut hvordan det skulle gått seg til. Det faktum at alle Adzø®s kostymer avlegger løfte om sølibat gjør dessuten situasjonen enda mer uforståelig. Til tross for dette er Koret svært glad for at Ludvig er med, da han er et multitalent uten sidestykke. Han innehar nemlig verdensrekorder i potetløp, artikulasjon og hjemlengsel.

Ludvig er Korets Sø®, og sørger for at Korets bar alltid er full av de herligste gleder. Perfekt, som han ville sagt det selv. 

ludvig@svaeveru.no

DSC_0950_edited.jpg
marius berntsen

Marius har alltid vært opptatt av karriere. Karrierens innhold har imidlertid ikke vært så viktig. Så vidt Koret er kjent med, bestod hans første forretningsidé av å ligge på plenen til de som måtte ønske det og tjene penger som gress. Da Koret trengte nytt gulv på Maus, så Marius sitt stikk til å utvide sine horisonter og prøvde seg derfor som planke. Etter en liten stund som planke på gulvet, flyttet han fokus og ble planke på Rekka isteden. Det trives Koret godt med. Marius har forøvrig en tendens til å bli et nytt vesen helt ut av det blå. Koret ber derfor tilfeldig forbipasserende om å ikke tilby denne mannen flybensin.

Marius er Korets og Kassø®, og passer på å holde rekneskapet i balanse til enhver tid.

marius@svaeveru.no

DSC_0945_edited.jpg
Hermund altenau

Hermund er en skrue av de sjeldne. Koret er ikke helt sikker på hvordan han endte opp på rekka, men nyter de fordelene det gir. Hermund er nemlig en mann som kan alt fra å legge lister til å skifte sko. Med sine gigantiske hender er Hermund ofte å se flyvende rundt mens han fikler på noe som nødvendigvis ikke trengs å fikles på. I tillegg til å fikle på ting liker Hermund å produsere de merkeligste lyder fra sine dippedutter. Han innehar også Korets løseste hofter, og er ikke fremmed for vise de frem. Dersom det er noe du skulle trenge er Koret sikker på at Hermund innehar dette i sitt lager på Voss.

Hermund er Korets Mausolø®, og er derfor ansvarlig for korets uniformer og vårt kjære Mausoleum.

Hermund@svaeveru.no

DSC_0957_edited.jpg
Mikkel dybvad

Mikkel kom opp av flosshatten som en rev og lusket seg inn på vårt kjære Mausoleum en regnfull høstdag. Da han oppdaget at alle dyrene der var utstoppet bestemte han seg kjapt for å konvertere fra rev til Korist på rekka.  Han er også stolt eier av korets mest firkantede ansikt, men lar ikke dette stoppe han fra å levere softe og velformede toner til vårt produkt. Utenom å jakte på ulike sorter av høns, har han tatt på seg det ærefulle oppdrag i å prøve å diagnostisere Pytt, ved å gå psykologiens veier. 

Mikkel er korets Markø® og Regissø®. Han har dermed ansvar for å fange alle korets sprell på film, samtidig som holder korets uvurderlige flagg inntakt til enhver tid.

mikkel@svaeveru.no

DSC_0960_edited.jpg
filip flaa

Filip har alltid vært fascinert av høye ting. Etter å reist jorden rundt i jakt på det høyeste av det høye. Tok han turen til Jalmar Ladens Mausoleum for å se hva han kunne finne. Der fant han et Kor som var så høye på seg selv at han ble helt målløs. Nå bruker han mesteparten av tiden på å finne ut hvordan han kan bli enda høyere. Han blir derfor ofte observert liggende, da han øyner et håp om at tyngdekraften skal strekke han ut til nye høyder. Noe ikke mange vet er at det er Filip sin stemme som har dubbet Mikke Mus. Han blir svært glad dersom noen spør om han kan vise dette.

Filip er forøvrig Minsten i Koret. Hvis han ikke er å finne i Mausoleet, anbefaler Koret å lete videre i ballrommet på IKEA i Åsane eller på offentlig transport, der han utelukkende reiser med barnebillett.

Filip er Korets EDBø® og driver blant annet stedet du nyter og surfer på i dette øyeblikk. 

Filip@svaeveru.no